Je krijgt een unieke plek op het web dat de essentie van je onderneming weergeeft. Hierdoor ben je zeker van een oprechte online connectie met je droomklanten. Dit resulteert in meer winst en een ton meer plezier in je werk.

Met een inspirerend en verfrissend designproces  krijg je een frisse start en meer helderheid, rust en focus in je onderneming. Na de lancering ga je zelfverzekerd aan de slag en groeit je website eenvoudig met je mee. 

Je verspilt geen tijd en je draait lekker door met je onderneming. Ik regel alles voor je tot in de puntjes. Snel en met veel plezier lanceren we een nieuwe website die niemand anders heeft! 

wat zijn de voordelen?

ja, dit wil ik!

"Dianta took time to get to know my needs and somehow, she read my mind making the best website ever for me"

Silvia Falcomer

ja! Ik wil een offerte

Meer details? Neem contact op voor een offerte!

Ik customize een Showit template uit de shop zodat de website naadloos aansluit bij je onderneming. Perfect voor als je gek bent op een template maar het niet ziet zitten om deze zelf te customizen. Met de template restyle lanceer je snel een frisse, professionele website.

template restyle

pretty

€ 2500+

Ik ontwerp de website op een blanco canvas, helemaal vanaf scratch. Perfect voor een boss lady met een duidelijke visie. Een mooie online presentatie voor een nieuw ondernemersseizoen. Een website die niemand anders heeft en jouw droomklanten hoteldebotel maakt.

custom website

amazing

€ 3500+

Een custom website inclusief een fotosessie, woordmerk logo, en een online mediakit. Unieke visuals geven je custom website een extra WAUW! Met een nieuw woordmerk logo en een frisse online mediakit verras je droomklanten met jouw professionele sparkle. 

extra custom

wauw

€ 4500+

"Als je met Dianta samenwerkt dan krijg je meer dan je verwacht en dan nog een verrassing. Dianta werkt supersnel en met groot enthousiasme"

Merel Gorter

Showit is het meest innovatieve platform voor drag & drop website building zonder code. Gooi alles wat je weet over templates en drag & drop, dit is werkelijk uniek. Showit biedt de mogelijkheid om templates 100% te customizen en een unieke WAUW look te creëren zonder code. Het platform is speciaal ontwikkeld voor creatieve ondernemers.  

back

next

Wat is Showit?

Showit is niet alleen heel gebruiksvriendelijk en heerlijk om in te werken. Maar Showit biedt zoveel meer: custom mobiel ontwerp, responsive op alle schermen, eenvoudige SEO optimalisatie, innovatieve drag&drop builder, snelle chat support, veel heldere tutorials. Technisch draait Showit op de beste en snelste servers en heb je geen omkijken naar technisch gedoe en updates. Whooop!!

back

next

Waarom Showit?

Een Showit account kost tussen $19-$34 per maand (jaarlijks gefactureerd). Dit is de licentie om Showit te gebruiken en is inclusief: hosting, back-ups, Wordpress blog, live chat support, gratis subdomeinen en toegang tot een community vol creatieve Showit gebruikers.

back

next

Hoeveel kost Showit?

Ik gebruik voor de meestal gratis Google Fonts. Maar soms gebruik ik een mooie betaalde font of een speciale graphic waarvoor je zelf ook de licentie moet aanschaffen. Zo'n licentie kost gemiddeld eenmalig tussen 10 - 30 euro en de aankoop hiervan doen we altijd in overleg. 

back

next

Zijn er nog andere kosten?

Elk websitepakket is inclusief: branding vragenlijst, digitaal moodboard, 5 pagina website, wordpress blog ontwerp, social media integratie en 1-uur website training. Kies je het WAUW website pakket dan krijg je ook een fotosessie, woordmerk logo en een online mediakit. Vanaf begin tot lancering werken we samen en regel ik alles tot in de puntjes voor je. 

back

next

Wat krijg ik precies?

Nee hoor! Als je iets wilt wijzigen op je website, dan kan je dat gemakkelijk zelf doen. Showit is ontzettend gebruiksvriendelijk zodat je zelf volledig de controle hebt. Wil je toch liever dat ik iets aanpas? Dan kan dat natuurlijk ook! Kleine dingen doe ik gratis, maar voor grotere werkzaamheden stuur ik je vooraf een offerte. Alles technisch wordt automatisch geregeld door Showit dus nooit meer zelf updaten!

back

next

Heb ik jou nodig voor aanpassingen?

Met een template restyle (pretty pakket) kies je een Showit template. Tijdens het customizen blijf ik binnen de lijntjes van de template. Alles blijft op z’n plek maar pagina’s krijgen een andere uitstraling. Perfect voor als je gek bent op een template maar het niet ziet zitten om deze zelf te customizen. Of als je in een rap tempo een statement website wilt lanceren. 

Kies je een custom website (amazing of wauw pakket) dan ontwerp ik de website vanaf scratch op een blanco canvas. Dit is perfect voor een boss lady met een duidelijke visie en die een website wil lanceren die niemand anders heeft! 

back

next

Wat is het verschil tussen restyle en custom?

Een restyle website duurt rond 2 weken. Een custom website tussen 4-6 weken. Ik werk full time aan jouw project, dus we lekker pakken rap door. Met een workflow en een checklist blijft je op de hoogte en kan je het ontwerp bijsturen. 

back

next

Hoelang duurt het ontwerp proces?

Het Showit Support Team is onwerkelijk. Ze staan serieus altijd voor je klaar om te helpen. Zelfs met het tijdsverschil tussen Nederland en Amerika zijn ze razendsnel. Je kan direct in de software met ze chatten en 24/7 support-tickets verzenden. Je krijgt ook toegang tot een Facebook groep vol met creatieve ondernemers zoals jij. En je hebt mij natuurlijk ook na het project als hulplijn ;- ) 

back

next

Hoe krijg ik support?

JA! Een dikke vette ja want met Showit is het mogelijk om de website voor mobiel compleet te customizen. Dat is AMAZING want hiermee kun je zelf de lay-out, styling en inhoud bepalen voor het mobiele ontwerp van je website. Op alle soorten desktops, laptops, tablets en mobieltjes wordt je website mooi en consistent weergegeven. 

back

next

Is mijn website responsive?

Showit draait op supersnelle servers met de nieuwste internettaal HTML5. Dit zorgt ervoor dat alles op je website perfect geïndexeerd wordt bij Google. Je kan keywords, alt-tags, paginatitels, de hele rambam eenvoudig optimaliseren. Je Wordpress blog optimaliseer je met de Yoast SEO plugin. Je hebt alle mogelijkheden om zelf ervoor te zorgen dat het helemaal snor zit met je SEO.

back

next

Hoe zit het met seo?

Absoluut! Je (bestaande of nieuwe) Wordpress blog wordt geïntegreerd in je Showit design. Hierdoor heb je het beste van twee werelden: de power en flexibiliteit van Wordpress en het mooie design van Showit. 

back

next

Kan ik bloggen?

Showit heeft (nog) geen build-in shop mogelijkheden. Maar het is wel mogelijk om Shopify naadloos te integreren (zoals mijn shop). Of je kan Showit linken naar bijvoorbeeld Etsy. We kunnen ook je Showit website linken naar een aparte Wordpress shop met WooCommerce plugin. 

back

next

Is een webshop mogelijk?

Jep! Je krijgt bij het WAUW website pakket een lifestyle fotoshoot. Ik ben namelijk ook fotograaf! Voor een meerprijs kan je ook kiezen voor een fotosessie met styling van je onderneming. Met beide krijg je in 1 klap mooie visuals voor je website. Spreekt mijn schrijftaal je aan en past deze bij jouw ideale klant? Dan kun je ook door mij je teksten laten schrijven. Neem contact op voor voor alle details en een specifiek voorstel voor jouw project. 

back

next

Heb je extra services?

LET'S ROLL

Laten we jouw droom website maken! Wil je een offerte, een afspraak of meer informatie? Vul alsjeblieft onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op!

yo! versturen

Heb je iets anders in gedachten? Wil je samenwerken of heb je een vraag? Neem dan contact me me op.

OF STUUR EEN E-mail naar

dianta@theroar.nl

highfive

Super thanks

Je hoort snel van mij! Heb je vragen of gaat er iets mis? Stuur dan een e-mail naar dianta@theroar.nl. Zie ik je ondertussen gezellig op Pinterest?

ja! ga naar pinterest

Copyright © 2019 THE roar 

based in Rotterdam, The Netherlands

contact

privacy

voorwaarden

pinterest