In je uppie een onderneming opzetten en runnen is een flinke klus. Je draagt alle petten en maakt alle besluiten zelf. Dat kan super vermoeidheid en verwarrend zijn. Als onderneemster begrijp ik dat overweldigende gevoel perfect!

Tante Jo vindt je website misschien fantastisch maar hoe zit het met je ideale klant? Je kunt sparren met vrienden en familie maar uiteindelijk heb je deskundig en praktisch advies nodig. Daarom kun je nu een persoonlijk consult aanvragen en geef ik je praktische feedback om je ondernemingsvisie en persoonlijke doelen te vertalen naar een vlammende website.

waarom een consult?

Klopt er iets niet aan je website maar je weet niet precies wat?

Vergelijk je weleens je website met anderen en kun je dan wel huilen?

Voel je jezelf niet echt trots als je iemand naar je website verwijst?

Twijfel je of je website jouw ondernemersvisie reflecteert?

Dan is een consult perfect voor jou!

oh yeah! boek een consult

how it works

Elk consult is 1,5 uur via Skype of face-to-face in de regio Rotterdam. Feedback is inclusief minimaal 3 acties die je zelf kunt uitvoeren om je website te verbeteren.

praktische info

Samen nemen we de Branding Vragenlijst door. We bespreken specifieke onderdelen van je website en we bekijken het gehele plaatje van je onderneming.

consult

Eerst maken we helder waarom je advies wilt en wat je daarmee wilt bereiken. Na betaling van de factuur gaan we meteen aan de slag! 

voorbereiding

Na het consult ontvang je een pdf-document met een samenvatting van het consult, een opsomming van mijn aanbevelingen inclusief praktische acties. 

feedback

Ik stuur je een Branding Vragenlijst met Pinterest huiswerk zodat ik jou en je onderneming goed leer kennen. 

huiswerk

Na 3 weken neem ik contact met je op om te zien hoe het gaat en om eventueel vragen te beantwoorden. 

follow up

mooi! boek een consult

gratis bonus

Als gratis bonus krijg je ook een Digitaal Moodboard specifiek voor jouw onderneming. Dit moodboard kun je gebruiken als rode draad voor de styling van je website. Het is een mooie design reminder voor de algehele uitstraling van je onderneming. 

moodboard

leuk! boek een consult

consult boeken

Ik sta te popelen om je te helpen alles op de rit te zetten! Vul alsjeblieft onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op.

yo! versturen

vanaf € 275,-

Ik ontvang graag een paar data opties voor het consult. Dan pakken we het meteen op en is jouw website snel een droomklanten magneet! 

highfive

Super thanks

Je hoort snel van mij! Heb je vragen of gaat er iets mis? Stuur dan een e-mail naar dianta@theroar.nl. Zie ik je ondertussen gezellig op Pinterest?

ja! ga naar pinterest

Copyright © 2019 THE roar 

based in The Netherlands

contact

privacy

voorwaarden

pinterest