10 redenen om Showit te gebruiken - Branding & Website Tips

10 redenen om Showit te gebruiken

Showit is het website building platform from heaven. Elke ondernemer kan met plezier en gemak een statement website lanceren, onderhouden en laten meegroeien met de business. De hoogste tijd dus voor een lijstje Showit voordelen!

#1 Creativiteit

De Showit drag & drop builder is werkelijk uniek. Je pakt elementen gewoon op en sleept ze opzij, ook al is het een millimeter. Je kan naar hartenwens alles zonder code veranderen en customizen. Geen dure webdevelopers en toch een professionele, unieke website.

#2 Onderhoud

Met een Showit website heb je geen, nul komma nul, technisch onderhoud. Je website draait bij Showit en de Showit experts regelen alles technisch voor je. Geen schietgebedjes meer als je gaat updaten. Geen ingewikkelde, halve backups. Geen late uurtjes uitvogelen. Geen dure onderhoudscontracten!

#3 Aanpassen

Het is een eitje om alles te wijzigen in Showit. Kleuren, lettertypes, icoontjes, lijntjes, teksten, foto’s, galerijen, tot de hele pagina lay-out kan je aanpassen. Zonder code. Zonder huilen.

#4 Snel

Je kan binnen een paar dagen een unieke, professionele website lanceren. Simpelweg een Showit template uitzoeken die bij je onderneming past, content erin en gaan met die banaan!

#5 Google

Showit draait op de meest krachtige WP Engine servers. Dit zorgt ervoor dat alles op je website perfect geïndexeerd wordt bij Google. Je kan keywords, alt-tags, paginatitels, de hele rambam optimaliseren. Je WordPress blog optimaliseer je met de Yoast SEO plugin. Je hebt alle mogelijkheden om eenvoudig ervoor te zorgen dat het goed zit met je SEO instellingen.

#6 Support

Het Showit Support Team is onwerkelijk. Ze staan serieus altijd voor je klaar om te helpen. Zelfs met het tijdsverschil tussen Nederland en Amerika zijn ze razendsnel. Je kan direct in Showit met ze chatten en 24/7 support-tickets verzenden. Dat is een stuk beter dat eindeloze forums uitpluizen.

#7 Uitleg

Showit heeft een ton aan heldere hulpdocumenten en video’s beschikbaar. Toen ik net begon met Showit had ik hier meer dan genoeg aan. De Showit app is eenvoudig te navigeren, maar met de hulpdocumenten en video’s is het helemaal dikke pret.

#8 Responsive

Met Showit is het mogelijk om de website voor mobiel compleet te customizen. Dat is super fijn want hiermee kun je zelf de lay-out, styling en inhoud bepalen voor het mobiele ontwerp van je website. Je ontwerpt mobiel en desktop naast elkaar en je website wordt vervolgens op alle schermen mooi en consistent weergegeven.

#9 WordPress

Je WordPress blog wordt geïntegreerd in je Showit design. Hierdoor heb je het beste van twee werelden: de power en flexibiliteit van WordPress bloggen en het WAUW design van Showit. Een bestaande blog wordt gekoppeld aan je Showit website door de technische Showit experts, gratis!

#10 Community

Veel erkende en professionele ondernemers gebruiken Showit, dus je bent in goed gezelschap. Ook krijg je toegang tot een Facebookgroep vol met creatieve ondernemers zoals jij. Als je lid bent van Showit, dan noemen ze je een Showiteer. Als showiteer is het is ontzettend leuk om met andere creatieve ondernemers over heel de wereld te connecten.

Niet vergeten dat Showit $24/maand (jaarlijks gefactureerd) kost, maar ik weet zeker dat deze overload aan voordelen het dubbel en dwars waard zijn. Ben je toch nog niet helemaal zeker of Showit geschikt is voor jou? Stuur me een berichtje, dan help ik je bij de keuze. Ben je nu helemaal into Showit, check dan de shop of mijn custom website service en let’s go!

xo Dianta

Copyright © 2019 THE roar 

based in Rotterdam, The Netherlands

contact

privacy

voorwaarden

pinterest