Nieuwe Showit Template Kate is Live! - Branding & Website Tips

Nieuwe Showit Template Kate is Live!

.

Kate is perfect voor een fashionista die gek is op mooie visuals, reizen en bloggen. Kate heeft een editorial vibe en een speelse high-end blogindeling. Lanceer een website die je werk laat stralen en die ideale klanten inspireert. Kate is een droomwebsite die stylish, elegant en verfijnd is. De template kan je tot in de kleinste details zelf customizen ZONDER CODE. Lanceer snel een statement website die helemaal bij jouw onderneming past. Highfive!

.

Klik hier om de LIVE DEMO te bekijken

..

.

SHOWIT
Waarom een Showit template? Een Showit template is 100% zonder code te wijzigen. Geen technisch gedoe en toch een unieke statement website. Gooi alles wat je over drag & drop weet overboord! Alles van Showit, ook templates, kun je zelf volledig op z’n kop zetten. Lees hier alles over Showit en wat de voordelen zijn.

Zeg je nu, holymoly wat een mooie template, die wil ik hebben! Dan kan dat natuurlijk. Ga naar de shop om en lanceer snel deze stylish website. 

Leuk! ga naar de shop

xo Dianta

Hier op de blog lees je alles wat niemand je verteld over webdesign en branding. Ik ben hier namelijk om jou avontuur kracht bij te zetten. En ik vind het gewoon onwijs leuk om te bloggen. Hatsee! 

Ik ben Dianta, een webdesigner met Rotterdamse aanpak en groooote dromen. Op mijn witte sneakers cross ik van het strand naar de stad. Of zit ik met een knotje en nerd bril achter mijn computer. 

Hey hallo!

Meer over mij?

freebie

WOW! JA DAT WIL IK

Ik ben gek op moodboards maken! En help jou graag bij het visualiseren van de look & feel van je onderneming. Dus klik op de knop en ik maak een gratis moodboard voor je!

Moodboard