Waarom een foto droomklanten aantrekt? - Branding & Website Tips

Waarom een foto droomklanten aantrekt?

+ onze nieuwe service Mooie Plaatjes

Waarom zijn slechte brand visuals die niet passen bij de uitstraling van je onderneming slecht? Lees het in deze blogpost!

Hey boss madame! Wist je dat slechte kwaliteit foto’s die niet passen bij je branding de uitstraling van je onderneming goedkoop doen overkomen? Ook al ben je de allerbeste in je branche of vak, je ZIET er niet betrouwbaar uit en je loopt hierdoor snel potentiële klanten mis. Zonder intentie een paar fotootjes op je website knallen straalt niet de juiste vibe uit. Hierdoor voelen potentiele klanten zichzelf niet begrepen en herkennen ze zichzelf niet in wat je uitstraalt. Holy crêpes!

Voorbeeldje

Als je mooie woonaccessoires verkoopt die uit Frankrijk komen, dan ben je snel geneigd om een foto van het mooie Franse landschap erop te zetten. Maar dit geeft juist een relaxed-vakantie-gevoel in plaats van een die-woonaccessoires-zijn-fantastisch-gevoel. Klik, adios en ze is op weg naar de volgende website die wel visueel communiceert waarnaar ze opzoek is.
Waarom zijn slechte brand visuals die niet passen bij de uitstraling van je onderneming slecht? Lees het in deze blogpost!We zijn vaak volop bezig met de visuals voor Instagram of voor nieuwe marketingstrategieën maar je website is de plek waar het allemaal gebeuren moet. Zo zijn sterke visuals dus belangrijk voor de totale online presentatie van je onderneming. Een consistent helder beeld op je website en Social Media creëert vertrouwen en het onderscheid je van jouw concurrent.

Merel Gorter (brandstylist) en ik (fotograaf) kwamen er snel achter dat we jou hiermee kunnen helpen met onze nieuwe service genaamd: Mooie Plaatjes. Het is voor ons dikke pret om samen te werken en met onze skills creëren we in 1 klap een unieke beeldbank van jouw onderneming. We focussen op datgene wat jouw onderneming uniek maakt en visualiseren deze sparkle zodat je meer betrouwbaar, onderscheidend en professioneel overkomt. Meer ideale klanten gemakkelijker aantrekt en kan doen wat je het allerliefste doet!

Wil je meer info of een sessie boeken? Klik hier voor de website van Mooie Plaatjes

Waarom zijn slechte brand visuals die niet passen bij de uitstraling van je onderneming slecht? Lees het in deze blogpost!

Ga naar de website van Mooie Plaatjes

xo Dianta

Copyright © 2019 THE roar 

based in Rotterdam, The Netherlands

contact

privacy

voorwaarden

pinterest