Nieuwe Showit Template Valerie is Live! - Branding & Website Tips

Nieuwe Showit Template Valerie is Live!

.

Valerie heeft een simpele, no-nonsens vibe met een basic layout. Valerie is een dame met pit en professionaliteit. Ze lanceert een street style website die niet gaat over bloemetjes maar over avontuurlijke liefdesverhalen. De template kan je van top tot teen zelf customizen. Met een DIY template zet je snel een statement website live die helemaal bij jouw onderneming past. Highfive!

.

Klik hier om de LIVE DEMO te bekijken

..

.

SHOWIT
Waarom een Showit template? Een Showit template is 100% zonder code te wijzigen. Geen technisch gedoe en toch een unieke statement website. Gooi alles wat je over drag & drop weet overboord! Alles van Showit, ook templates, kun je zelf volledig op z’n kop zetten. Lees hier alles over Showit en wat de voordelen zijn. Of bekijk de veelgestelde vragen op mijn site voor alle info!

Zeg je nu, holymoly wat een mooie template, die wil ik hebben! Dan kan dat natuurlijk. Ga naar de template shop zodat je snel deze template kan rocken!

 

xo Dianta

Hier op de blog lees je alles wat niemand je verteld over webdesign en branding. Ik ben hier namelijk om jou avontuur kracht bij te zetten. En ik vind het gewoon onwijs leuk om te bloggen. Hatsee! 

Ik ben Dianta, een webdesigner met Rotterdamse aanpak en groooote dromen. Op mijn witte sneakers cross ik van het strand naar de stad. Of zit ik met een knotje en nerd bril achter mijn computer. 

Hey hallo!

Meer over mij?

freebie

WOW! JA DAT WIL IK

Ik ben gek op moodboards maken! En help jou graag bij het visualiseren van de look & feel van je onderneming. Dus klik op de knop en ik maak een gratis moodboard voor je!

Moodboard