Hoe voorkom je een saaie website lancering? - Branding & Website Tips

Hoe voorkom je een saaie website lancering?

Je hebt eindelijk een droomwebsite. Je bent zo trots als een aap en staat te popelen om je website te in de lucht te gooien om te showen! Wacht, is het moment dat je gaat roepen komt dat zien, komt dat zien? Of misschien kan je je ideale klant optrommelen? Postduiven sturen? Een fanfare inhuren? Oh dear…

Geen idee hoe je een feestje maakt van jouw website lancering? Hoe je iedereen laat weten dat je website freakin’ rocking is? Om je te helpen heb ik een gratis Lancering Checklist gemaakt. Hiermee krijg je praktische ideeën om je website in de spotlight te zetten. Het verdient namelijk alle aandacht! Je kan alle tips afvinken in deze checklist of een paar eruit pikken die het beste bij jou passen, het is jouw feestje! Enjoy!

Een klein voorproefje geef ik je hieronder 3 tips die in de checklist staan!

#1 Create a buzz

Heb je je volgers of fans nieuwsgierig gemaakt? Betrek ze bij het ontwerp proces van je nieuwe website.

#2 Tell everyone

Stuur een mail naar familie, vrienden en zakenrelaties. Tante Jo is misschien niet je ideale klant, maar haar nichtje die net moeder is geworden misschien wel!

#3 Borrow

Vraag of je mag gastbloggen bij een zakenvriend(in) met dezelfde doelgroep als jij. Verkoop je healthy cupcakes? Vraag het aan je yogatrainer!
.

Klik hier om de Gratis Lancering Checklist te downloaden

xo Dianta

Ik help jou graag bij het visualiseren van de look & feel van je onderneming. Klik op de knop en ik maak een gratis moodboard voor je!

gratis

moodboard

ja! ik wil deze freebie

Copyright © 2019 THE roar 

based in Rotterdam, The Netherlands

contact

privacy

voorwaarden

instagram

pinterest