Nieuwe Showit Template Stella June is live! - Branding & Website Tips

Nieuwe Showit Template Stella June is live!

.

Stella June is een stoere klasse dame. Een reizende doener opzoek naar authentieke verhalen. Stella June lanceert een speelse, professionele website met een elegante uitstraling. Met Stella June heb je een minimalistische website met een edge. De template kan je van top tot teen zelf customizen. Met een DIY template zet je snel een statement website live die helemaal bij jouw onderneming past. Highfive!

.

Klik hier om de LIVE DEMO te bekijken

.

.

SHOWIT
Waarom een Showit template? Een Showit template is 100% zonder code te wijzigen. Geen technisch gedoe en toch een unieke statement website. Gooi alles wat je over drag & drop weet overboord! Alles van Showit, ook templates, kun je zelf volledig op z’n kop zetten. Lees hier alles over Showit en wat de voordelen zijn. Of bekijk de veelgestelde vragen op mijn site voor alle info!

Zeg je nu, holymoly wat een mooie template, die wil ik hebben! Dan kan dat natuurlijk. Ga naar de template shop zodat je snel deze template kan rocken!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hier op de blog lees je alles wat niemand je verteld over webdesign en branding. Ik ben hier namelijk om jou avontuur kracht bij te zetten. En ik vind het gewoon onwijs leuk om te bloggen. Hatsee! 

Ik ben een webdesigner met Rotterdamse aanpak en groooote dromen. Op mijn witte sneakers cross ik van het strand naar de stad. Of zit ik met een knotje en nerd bril achter mijn computer. 

Hey hallo!

Meer over mij?

Alle freebies zijn direct te downloaden. Zonder e-mail inschrijving!

freebies

check alle freebies