Het geheim van een statement website? **GRATIS** Branding Vragenlijst - Branding & Website Tips

Het geheim van een statement website? **GRATIS** Branding Vragenlijst

Je hoort het iedere marketeer roepen ‘wie is je ideale klant?’ Dit specifiek maken is SUPER belangrijk. Het is namelijk moeilijker om 1000 verschillende mensen te overtuigen dan 1 iemand waarvan er 1000 zijn. Hoe geweldig is het om een klant te hebben die dolgraag met jouw werkt, alles wat je doet tof vindt, op tijd betaald en je aanraad bij iedereen en dat keer 1000? Freakin amazing! En het kan! Enige wat je hoeft te doen is je ideale klant helder maken en al je pijlen erop te richten. Hiervoor heb ik een GRATIS Branding Vragenlijst die zelfs een stapje verder gaat….

Het gaat namelijk niet alleen over je droomklant. Branding is bedoeld om een connectie te maken tussen je ideale klant en jou. Dus met deze vragenlijst ga je ook helder maken wat jouw specialiteit is, waar je voor uit je bed springt, waar je om bekend wil staan, etc. Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar je zult zien dat je verrassende antwoorden krijgt. Met deze focus ga je een speer en creëer je een statement website die niemand heeft!

P.s. deze vragenlijst gebruik ik ook voor mijn klanten. Oeh! Het is altijd het begin van een nieuw website proces. Dus voelt een nieuwe website maken overweldigend, start hier babes.

Klik hier om de Gratis Branding Vragenlijst te downloaden

xo Dianta

Hier op de blog lees je alles wat niemand je verteld over webdesign en branding. Ik ben hier namelijk om jou avontuur kracht bij te zetten. En ik vind het gewoon onwijs leuk om te bloggen. Hatsee! 

Ik ben Dianta, een webdesigner met Rotterdamse aanpak en groooote dromen. Op mijn witte sneakers cross ik van het strand naar de stad. Of zit ik met een knotje en nerd bril achter mijn computer. 

Hey hallo!

Meer over mij?

freebie

WOW! JA DAT WIL IK

Ik ben gek op moodboards maken! En help jou graag bij het visualiseren van de look & feel van je onderneming. Dus klik op de knop en ik maak een gratis moodboard voor je!

Moodboard