Nieuwe Showit template Noa Olivia is live! - Branding & Website Tips

Nieuwe Showit template Noa Olivia is live!

De primeur!

De eerste Showit Template is live! Noa Olivia is perfect voor een onderneemster die houdt van een minimalistisch uitstraling. Geen poespas wil maar een frisse look. Schoonheid vindt in eenvoud en houdt van kleine details. Noa Olivia past bij een onderneemster die open, vriendelijk en bescheiden professioneel is. Lanceer met Noa Olivia een website die rustig, overzichtelijk en speels is.

.

Klik hier om de live demo te bekijken!

.

.

Wat is een Showit template?
Wat is in hemelsnaam een Showit template denk je misschien? Dat is net zoals een WordPress template of theme maar dat voor het platform Showit. Nee, ben je er nog niet helemaal…? Een template is hetzelfde als een sjabloon voor het maken van een broek, maar dan om een website te maken. Hebbes!

Waarom een Showit template?
Enige best wel mega groot verschilletje is dat een Showit template 100% zonder code te wijzigen is, terwijl je met een WordPress template bij lange na niet zo flexibel bent. Wil je helemaal iets unieks met WordPress dan heb je al snel een dure webdeveloper nodig. Of een paar weekjes om zelf code nerd te worden. No way rosé!

Daarom ben ik Showit Designer en naast mijn full service webdesign pakket, ga ik ook templates voor je maken. Op die manier kan ik je op twee manieren helpen! Ben je uit je houwtje-touwtje website gegroeid, is het tijd voor een statement en wil je een website die niemand anders heeft? Dan is mijn websitepakket perfect voor jou. Maar ga je net beginnen en ben je nog niet helemaal zeker wat je wilt? Dan kan je zelf aan de slag met een TR Template. Whooop! Cool toch?

Zeg je nu, holymoly wat een mooie template, die wil ik hebben! Dan kan dat natuurlijk. Ga naar de template shop zodat je snel deze template kan rocken!

xo Dianta

Ik help jou graag bij het visualiseren van de look & feel van je onderneming. Klik op de knop en ik maak een gratis moodboard voor je!

gratis

moodboard

ja! ik wil deze freebie

Copyright © 2019 THE roar 

based in Rotterdam, The Netherlands

contact

privacy

voorwaarden

instagram

pinterest