Waarom ik doe wat ik doe - Branding & Website Tips

Waarom ik doe wat ik doe

Ik ga ondernemen want dan kan ik lekker zelf bepalen wat ik doe. Ik hoor het mezelf nog denken toen ik als 23-jarig broekie mijn winkeltje opende. Inmiddels weet ik beter, want ik ben goed op mijn bek gegaan! (lees hier dat verhaal) Inmiddels heb ik dus heel andere redenen waarom ik onderneem. Komt ie…

.

#1 Called to create

Ik vind webdesign niet leuk, maar rete leuk. Sorry, maar het is zo! Op school zagen mijn verslagen, scripties en presentaties er altijd gelikt uit. Ik veranderde mijn slaapkamer honderd keer en ik maakte altijd de vakantiefoto’s.

#2 Hustle hustle

Mijn vader is een echte ras ondernemer en van hem heb ik de old school handel geleerd. Als mijn moeder vroeg of ik een klusje wilde doen was mijn reactie ‘wat schuift dat?’ Oké ik moet niet overdrijven! Maar ik had wel snel door dat ik na het autowassen bij de Jamin snoep kon scheppen.

#3 Lifting up others

Ik ben er zo één die op jouw verjaardag ook in de bediening meeloopt of oma even thuis brengt. Iemand anders helpen is eigenlijk de nummer 1 reden dat ik onderneem. Als ik mijn boss babe een happy dance zie doen als ze haar nieuwe website bekijkt en deze ook nog even moeiteloos aanpast, dan is mijn missie volbracht.

#4 Biggest fan

Erop, erover, eronderdoor. Ik ken alle kanten van het ondernemerschap en heel eerlijk, het is soms zo lastig! Iedereen die op dit avontuur is heeft daarom mij als allergrootste fan. Het is zo fijn om aangemoedigd te worden! Terwijl zo veel mensen om je heen geen idee hebben waar je mee bezig bent. Ik ben er sowieso om te proosten op je succes, maar ook om je een kanjer van een peptalk te geven.

#5 Love to connect

Ik kon vroeger uuuurenlang winkeltje spelen en ik verzon allerlei soorten imaginary klanten. Nu stap ik in de wereld van mijn real life klant. Dikke pret! Zo kan ik een website ontwerpen die echt helemaal bij haar past en past bij de essentie van haar onderneming.

Regelen, organiseren, inspireren, aanmoedigen, connecten en creëeren. Het gaat allemaal als vanzelf en daarmee is het eigenlijk natures way dat ik doe wat ik doe. Het beste advies wat ik ooit kreeg was: bedenk wat je leuk vindt en wordt daar heel goed in. Herkenbaar? Stuur me een berichtje! Ik vind het altijd leuk om te sparren over ondernemen.

xo Dianta

Ik help jou graag bij het visualiseren van de look & feel van je onderneming. Klik op de knop en ik maak een gratis moodboard voor je!

gratis

moodboard

ja! ik wil deze freebie

Copyright © 2019 THE roar 

based in Rotterdam, The Netherlands

contact

privacy

voorwaarden

instagram

pinterest