Waarom ik doe wat ik doe - Branding & Website Tips

Waarom ik doe wat ik doe

Ik ga ondernemen want dan kan ik lekker zelf bepalen wat ik doe. Ik hoor het mezelf nog denken toen ik als 23-jarig broekie mijn winkeltje opende. Inmiddels weet ik beter (oh ja? Jaha, lees hier mijn verhaal) en heb ik heel andere redenen waarom ik onderneem. Komt ie…

.

#1 Called to create

Ik vind webdesign niet leuk, maar rete leuk. Sorry, maar het is zo! Op school zagen mijn verslagen, scripties en presentaties er altijd gelikt uit. Ik veranderde mijn slaapkamer honderd keer. En ik maakte altijd de vakantiefoto’s. Lekker crea bea.

#2 Hustle hustle

Mijn vader is een echte ras ondernemer en van hem heb ik de old school handel geleerd. Als mijn moeder vroeg of ik een klusje wilde doen was mijn reactie ‘wat schuift dat?’ Oké ik moet niet overdrijven! Ik was heel lief en verlegen, maar ik had wel snel door dat ik na het autowassen bij de Jamin snoep kon scheppen ;- )

#3 Lifting others

Ik ben er zo één die op jouw verjaardag ook in de bediening meeloopt of oma even thuis brengt. Iemand anders helpen is eigenlijk de nummer 1 reden dat ik onderneem. Dus als mijn boss babe een happy dance doet als ze haar nieuwe website bekijkt, dan is mijn missie volbracht.

#4 Biggest fan

Erop, erover, eronderdoor. Ik ken alle kanten van het ondernemerschap en heel eerlijk, het is soms een bitch. Iedereen die op dit avontuur is heeft daarom mij als allergrootste fan. Het is zo fijn om aangemoedigd te worden! Terwijl zo veel mensen om je heen geen idee hebben waar je mee bezig bent. Ik wel! En ik ben er sowieso om te proosten op jouw succes, maar ook om je een schop onder je weet wel te geven ;- )

#5 Love to connect

Ik kon vroeger uuuurenlang winkeltje spelen en ik verzon allerlei soorten imaginary klanten. Nu stap ik in de wereld van mijn real life klant. Dikke pret! Zo kan ik een website ontwerpen die bij haar past en waarvan ze onderste boven is.

.

Regelen, organiseren, inspireren, aanmoedigen, connecten en epic sh*t creëeren. Het gaat allemaal als vanzelf en daarmee is het natures way dat ik doe wat ik doe. En je gaat natuurlijk niet Moeder Natuur zitten flessen, want daar wordt niemand gelukkig van. Het beste advies wat ik ooit kreeg was: bedenk wat je leuk vindt en wordt daar heel goed in. Hatsee! Dikke tip gratis en voor niks. Maar wat doe jij eigenlijk en waarom? Wat vind jij het allerleukste om te doen? Heb je specifieke skills of talenten die je ook inzet? Vertel! Schrijf het hieronder in de comments…

Share

Hier op de blog lees je alles wat niemand je verteld over webdesign en branding. Ik ben hier namelijk om jou avontuur kracht bij te zetten. En ik vind het gewoon onwijs leuk om te bloggen. Hatsee! 

Ik ben Dianta, een webdesigner met Rotterdamse aanpak en groooote dromen. Op mijn witte sneakers cross ik van het strand naar de stad. Of zit ik met een knotje en nerd bril achter mijn computer. 

Hey hallo!

Meer over mij?

freebie

WOW! JA DAT WIL IK

Ik ben gek op moodboards maken! En help jou graag bij het visualiseren van de look & feel van je onderneming. Dus klik op de knop en ik maak een gratis moodboard voor je!

Moodboard