Interview | Suzan van Studio KIK - Branding & Website Tips

Interview | Suzan van Studio KIK

Ik loop op de Dam, op de meest hete dag van het jaar en wurm me door multicultureel Amsterdam heen. Terwijl mijn toch-niet-zo-luchtige-jurkje overal plakt, zoek ik het appartement van Suzan. Ik loop drie keer langs dezelfde kroeg als ik erachter kom dat ik het huisnummer verkeerd heb. Herkenbaar? Nou, voor mij is het dagelijkse kost. Het verbaast me dat ik zonder begeleider toch overal netjes op tijd aankom in the middle of nowhere. Behalve vandaag, want deze dag, in Amsterdam, zit werkelijk alles tegen.

Totdat ik het appartement van Suzan gevonden heb en ze me enthousiast verwelkomt met een lekker glaasie siroop. Ik maak nog één keer excuses voor mijn late aankomst en duik dan in Suzan haar ondernemersverhaal…

‘..samen lachen, samen huilen’
Terwijl Suzan met haar neus in de boeken zat voor haar studie bouwkunde, pingelde ze tijdens alle vrije uurtjes op de piano en zong ze gezellig met het hele gezin uit volle borst. Vanuit haar muzikale thuis kreeg ze verkering met Freek, die ook gek is op muziek maken. Toevallig! Inmiddels vormen ze het gouden duo Suzan & Freek en maken ze muziek op bruiloften, festivals en feestjes. Elk weekend maken ze het filmpje ‘De Minuut’ waarin ze een cover op hun manier zingen. Hierdoor kregen ze in rap tempo meer fans en zitten ze onwijs in de lift. Kan je voorstellen, je maakt jarenlang met veel liefde en plezier muziek en nu vinden wildvreemde mensen dit tof!

 

‘In Holland staat een huis’
Tussen de muzikale bedrijven door wilde Suzan iets nieuws doen. Deze creatieve duizendpoot hielp altijd vrienden en familie aan een gezellig kleurtje op de muur of een knusse werkplek thuis. Daarom besloot Suzan om Studio KIK op te richten en iedereen die wil, te helpen met interieur en ontwerp advies. Met haar bouwkunde kennis gaat het niet alleen om kleuren, materialen en sfeer maar Suzan kan ook vanaf scratch meedenken, inrichten en bouwen.  Een kaal nieuwbouwhuis geeft ze karakter en een oud vintage huis krijgt alle moderne gemakken.

‘Zijn het je ogen…’
Als muzikaal duo zijn Suzan en Freek echte kameleons, u vraagt wij draaien! Ze willen hun luisteraars laten dansen, huilen, lachen en inspireren. Ze bezingen de liefde, bouwen een feestje of ze spelen relaxte vibes op de achtergrond. De chemie tussen deze twee lovebirds is uniek en bij elk liedje dat ze zingen zie je de sprankeltjes in hun ogen.

Dit enthousiasme zie je ook terug bij Studio KIK, want ook hier staat Suzan graag in dienst van haar klant. Ze luistert goed naar alle wensen zodat ze een echt thuis kan creëren. Voor inspiratie en nieuwe ideetjes is ze altijd in de weer met de styling van haar eigen appartement. Freek gaat gezellig mee naar Loods5, want hij kan mooi helpen stoeltjes heen en weer sjouwen 😉

‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen…’
Suzan haar ondernemersverhaal begint als kleine meid met een liefde voor muziek. Haar talent is een rode draad in alles wat ze doet. Creatief met noten of creatief met kleuren, Suzan pakt alles aan met haar unieke stijl en flair. Boven alles is ze ‘gewoon’ Suzan en vaart ze op wat haar hartje sneller doet kloppen. Hierdoor ziet ze zichzelf misschien niet als onderneemster en dat maakt haar verhaal zo uniek en stoer tegelijkertijd. Doen wat je leuk vindt is niet altijd makkelijk en met veel, heel veel doorzettingskracht heeft ze het toch mooi voor elkaar!

‘Morgen ben ik rijk..’
Tijdens de afwas een moppie zingen of lekker babbelen over haar nieuwe onderneming. Deze dame zit vol energie en dat is zeker aanstekelijk. Ik stapte namelijk weer fris en fruitig de Dam op met mooie foto’s in mijn zak. Totdat ik 32 euro voor parkeren afreken en ik in polonaise op de A4 naar huis rijd. Tsja, morgen weer een dag! Ondanks alles was het natuurlijk ontzettend leuk om Suzan te ontmoeten en zijn jullie kijkbuiskindertjes weer een bijzonder ondernemersverhaal rijker! Wil je meer weten? Check haar website of Instagram

 

xo Dianta

Copyright © 2019 THE roar 

based in Rotterdam, The Netherlands

contact

privacy

voorwaarden

pinterest