4 Showit websites van beroemde boss babes - Branding & Website Tips

4 Showit websites van beroemde boss babes

Je kent ze wel, van die jaloersmakend mooie websites waarvan je denkt… crap die wil ik ook! Je eigen website lijkt ineens een rommeltje. Zeg maar, net zoals dat je allemaal mooie kleding hebt gepast en je je eigen outfit weer aantrekt. Vanochtend voelde je nog in helemaal sassy in je panter pants maar nu voelt het als oude meuk. 

Ja, zie je het voor je? Heb je het gevoel? Dan ga ik je nu dat soort website laten zien! Wat? Lekker dan Diant, hoor ik je misschien zeggen? Maar blijf er nog even bij want deze websites zijn van beroemde ondernemende dames. Deze heldinnen hebben niet enkel een Showit website voor de looks maar ook omdat de website draait als een tierelier.

Natuurlijk wil ik je laten zien wat er mogelijk is met Showit. Full disclosure! Maar ik wil ook je creativiteit prikkelen en je inspireren om erachter te komen welke website jouw aanspreekt? Ik wil je laten zien dat je niet gebonden bent aan saaie templates maar complete creatieve vrijheid kan hebben. Say whooooop! Deze ondernemende vrouwen hebben mij alle vier geïnspireerd of ze hebben me iets geleerd op gebied van fotografie en marketing. Dus check zeker hun blog! 

Klik op de foto om de website te bekijken…

 

 

The Roar Blog Showit Jasmine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En wat vindt je ervan? Helemaal de bom toch?! Welke spreek jou het meest aan? Ik ben reuze benieuwd! Laat het me weten in de comments hieronder…

Share

Hier op de blog lees je alles wat niemand je verteld over webdesign en branding. Ik ben hier namelijk om jou avontuur kracht bij te zetten. En ik vind het gewoon onwijs leuk om te bloggen. Hatsee! 

Ik ben Dianta, een webdesigner met Rotterdamse aanpak en groooote dromen. Op mijn witte sneakers cross ik van het strand naar de stad. Of zit ik met een knotje en nerd bril achter mijn computer. 

Hey hallo!

Meer over mij?

freebie

WOW! JA DAT WIL IK

Ik ben gek op moodboards maken! En help jou graag bij het visualiseren van de look & feel van je onderneming. Dus klik op de knop en ik maak een gratis moodboard voor je!

Moodboard