Hoe ik hier ben gekomen? - Branding & Website Tips

Hoe ik hier ben gekomen?

Pak er een lekker wijntje of koppie thee bij en lees hieronder hoe ik zo’n ondernemert ben geworden!.

Als warme broodjes

In 2007 gingen de kredieten en hypotheken als warme broodjes over de toonbank. Handig, want met een vers geprint ondernemingsplan en mooie blauwe ogen kon ik mijn droom waarmaken: een eigen winkel. Vers van de Hogeschool Rotterdam kocht ik een pand en startte ik mijn damesmodewinkel.

Totdat… Hallo economische crisis! Je voelt em aankomen of niet? De kleding liep helaas niet goed genoeg met alle webshops in aantocht. Maar ik gaf mijn droom niet zomaar op! Ik besloot er een bloemenwinkel van te maken. Het betere gooi en smijt werk, mevrouwtje! Verse bloemen voor een prikkie OP=OP. Ook dit vond ik fantastisch! Maar onderaan de streep was het niet genoeg en moest ik de handdoek in de ring gooien. Het resultaat van 5 jaar ondernemen was een overload aan ervaring en een vette schuld bij de bank.

De Malle Molen

Ik kwam in de malle molen van schuldhulpverlening terecht en dat moest ik een soort van uitzitten. Zitten? No way, ik moest iets doen! Ik kreeg het idee om te gaan bloggen over onderneemsters. Ik wilde hun drive pikken en delen met anderen. Ik wilde laten zien dat er zoveel stoere vrouwen zijn die hun hart volgen en geweldig mooie producten, diensten en ondernemingen neerzetten. Ik geloofde nog steeds dat het kon! Puur voor de lol ging ik als journalist op pad om op z’n Rotterdams te ouwehoeren over ondernemen.

Uiteindelijk stapte ik uit de malle molen zonder kleerschuren én schuldenvrij. Super fijn! Elke minuut van deze periode had ik gebruikt om mezelf verder te ontwikkelen. Mijn blog was de motor van mijn creativiteit en de perfecte manier om te ontwerpen, schrijven en fotograferen. Einde van de rit was ik new and improved en klaar om weer de ring in te gaan. Maar hoe en wat? Ik ging nadenken hoe kan ik geld kon verdienen met ondernemen. Alles passeerde de revue van een bloemenbakfiets tot administratiekantoor.

Het aha moment

Ondertussen bleef ik bloggen en ontmoette ik allerlei ondernemende dames. Ik merkte dat ze vaak excuses gebruikte zoals ‘goh, ik doe maar wat’ of ‘ohja, ik doe het er maar bij’ Lekker bescheiden en dat siert ze, absoluut. Maar hierdoor komen ze niet tot hun recht. Ik zette ze wel in de spotlight op mijn blog, maar met mijn creativiteit en ervaring kan ik veel meer voor ze betekenen. Brainwave!

Ik stopte met verzinnen hoe ik geld kon verdienen. Ik besloot niet alleen mijn creatieve hart te volgen, maar ook mijn ervaring om anderen te helpen. Ik maakte nooit een geheim van mijn verhaal en ik merkte dat de onderneemsters niet alleen mij inspireerden maar ik ook hun.

Lekker simpel

Ik dacht een ‘manusje-van-alles’ hebben onderneemsters niet nodig, want dat zijn ze zelf ook. Dus ik pakte de beste skills uit mijn creatieve repertoire en vormde deze in één service en één stappenplan. Simpel, helder en effectief met als doel ondernemende dames online te laten stralen, no excuses!

Blijven dromen, doorzetten en in mijn geval flink op m’n bek gaan. Heeft ervoor gezorgd dat ik helderheid en focus heb gekregen en dit vol gas inzet om jou, madame boss lady, ook op weg te helpen. Ik ben hier namelijk niet om websites te verkopen. Ik ben hier om jouw avontuur kracht bij te zetten met een kanjer website EN alles wat ik in huis heb.

Ben je benieuwd of ik je kan helpen? Maak dan gebruik van Gratis Website Feedback en kom erachter of we een goede match zijn. It’s up to you babes!

 

xo Dianta

Ik help jou graag bij het visualiseren van de look & feel van je onderneming. Klik op de knop en ik maak een gratis moodboard voor je!

gratis

moodboard

ja! ik wil deze freebie

Copyright © 2019 THE roar 

based in Rotterdam, The Netherlands

contact

privacy

voorwaarden

instagram

pinterest