Mijn 3 favoriete Showit templates - Branding & Website Tips

Mijn 3 favoriete Showit templates

Ik moet iets opbiechten… Ik heb een girl crush voor Promise Tangeman, de eigenaresse van Go Live HQ. Jep, ze is mijn held en ik doe altijd een happy dance als ik hun templates voorbij zie komen! Deze templates zijn zo cool en speciaal gemaakt voor jou, madame boss lady. De meiden bij Go Live zijn super aardig en werken graag samen met mij om ook de onderneemsters in ons klein landje online te laten shinen. Nice!

Hieronder mijn 3 favoriete templates, klik op de foto en bekijk de template demo. Doe je een dansje mee? 😉

 

 

EVOLVE

Minimalistisch en heel stoer! De lay-out is speels en overzichtelijk. Perfect voor een onderneemster die een duidelijk verhaal wil vertellen over haar kickass service.

 

POPPY

Hoe bedoel je statement! Deze template is speels en een beetje gek. Tegelijkertijd heeft het ook een magazine look en een tikketje sjiek door de transparante details. Een template voor een stoere girlboss die fluitend haar beste werk wilt showen.

 

 

 

RADAR

Wow fashion magazine vibes! Ik vind de lijnen en het stoere klassieke lettertype de bom! Ik zie de avonturen en visuals van een reizende fotografe helemaal tot z’n recht komen met deze template.

.

Nog mooier is dat ze allemaal 100% te customizen zijn!

Check deze blogpost over Showit mét een filmpje erbij van Promise Tangeman herself! Vind je deze templates ook de bom? Of heb je een andere favoriet? Vertel het op Instagram! Wil je weten welk template bij jouw onderneming past? Maak dan gebruik van Gratis Website Feedback en ik kijk met je mee!

Share

Hier op de blog lees je alles wat niemand je verteld over webdesign en branding. Ik ben hier namelijk om jou avontuur kracht bij te zetten. En ik vind het gewoon onwijs leuk om te bloggen. Hatsee! 

Ik ben Dianta, een webdesigner met Rotterdamse aanpak en groooote dromen. Op mijn witte sneakers cross ik van het strand naar de stad. Of zit ik met een knotje en nerd bril achter mijn computer. 

Hey hallo!

Meer over mij?

freebie

WOW! JA DAT WIL IK

Ik ben gek op moodboards maken! En help jou graag bij het visualiseren van de look & feel van je onderneming. Dus klik op de knop en ik maak een gratis moodboard voor je!

Moodboard