Wat is Showit en wat zijn de voordelen? - Branding & Website Tips

Wat is Showit en wat zijn de voordelen?

Showit is het meest innovatieve platform voor website building. Gooi alles wat je weet over templates en drag & drop overboord, dit is werkelijk uniek.

Showit is het meest innovatieve platform voor drag & drop website building zonder code. Gooi alles wat je weet over templates en drag & drop overboord, dit is werkelijk uniek. Showit biedt de mogelijkheid om templates 100% te customizen en een unieke WOW look te creëren. Geen code. Geen hacking. Geen huilen. Hieronder lees je alle voordelen op een rijtje:

100% creatieve vrijheid
Een Showit template is volledig onderste boven te keren. Elk ieniemienie detail kan veranderd worden met een paar klikken, zonder code. Het is zo flexibel dat het alle creatieve vrijheid biedt die je nodig hebt. Je kan echt een statement maken met een website die de essentie van jouw onderneming uitstraalt. Grenzeloos en op elk moment kan je je website aanpassen en laten meegroeien met je onderneming. Geen één onderneming is 3 of 5 jaar hetzelfde toch? Je bent continue aan het innoveren en groeien!

They are the nerds, so you don’t have to be.

Responsive
Met Showit is het mogelijk om de website voor mobiel compleet te customizen. Dat is AMAZING want hiermee kun je zelf de lay-out, styling en inhoud bepalen voor het mobiele ontwerp van je website. Op alle soorten desktops, laptops, tablets en mobieltjes wordt je website consistent weergegeven.

WordPress & Showit
Bloggen doe je gewoon met het oude vertrouwde WordPress. Een nieuwe of huidige WP blog wordt namelijk geïntegreerd in je Showit design. Hierdoor heb je het beste van twee werelden: de power en flexibiliteit van WordPress en het WOW design van Showit.

Community & Support
Naast het feit dat ze een onwijs innoverend platform zijn, is Showit ook een community. Als je een Showit website hebt dan noemen ze je een Showiteer. Met vele andere Showiteers deel je een Facebook groep waar iedereen elkaar helpt.

Je hebt met één druk op de knop support voor whatever je wilt vragen. Showit is gevestigd in Arizona, Amerika en zelfs met het tijdsverschil zijn ze snel! Dat is andere koek dan vele forums uitpluizen ;- )

Nog veel meer! 

Er is nog veel meer vertellen over Showit! Check vooral mijn faqs met meer informatie. Wil je ook een Showit website? Bekijk dan mijn Showit template shop of mijn custom website services.

xo Dianta

Copyright © 2019 THE roar 

based in Rotterdam, The Netherlands

contact

privacy

voorwaarden

pinterest