Nieuwe koers! Wat kan je vanaf nu verwachten? - Branding & Website Tips

Nieuwe koers! Wat kan je vanaf nu verwachten?

Hey hallo! Welkom op mijn nieuwe website én blog! Voor degenen die mij nog niet kennen… Hoi, ik ben Dianta! Een ondernemer met de missie onderneemsters te helpen met een kanjer van een website. Sinds mijn 23ste ben ik creatief ondernemer en hustle hustle ik al 11 jaar lang. Lees hier over mijn ondernemersavontuur anders wordt deze blogposts heul lang want ik kan een uur in een kwartier schrijven ;- )

..

Oké hét grote nieuws…

Dit jaar kwam het website building platform Showit op mijn pad. Oh dear… het zag er zo goed uit! Na intensief leren, testen en uitzoeken tot schele oogjes aan toe, heb ik Showit binnenste buiten gekeerd. Het was zo duidelijk dat ik de ommezwaai naar Showit moest maken. Lees hier wat Showit is en wat de voordelen zijn.

Hoewel ik net zelf een nieuwe website had ontwikkeld, dacht ik dikke neus ik ga er gewoon voor. Ik ben webdesigner en ik ben gek op ontwerpen, maar ik ben hier niet om websites te verkopen. Ik ben hier om onderneemsters kracht bij te zetten. Ik weet zooo goed wat wij dames willen! Showit maakt dat allemaal mogelijk en meer zelfs.

Nu vandaag is de ommezwaai af! BAM Einde van de rit ben ik Showit Design Partner, whoop whoop! Ik heb deze website gemaakt want wie appelen vaart, appelen eet toch? En ik mocht een Showit website creëren voor fotografe Silvia Falcomer. Helaas nog even wachten want Silvia gaat na O&N live. Ik geef jullie wel een seintje ;- )

Wat kun je verwachten?

Met deze nieuwe koers is een nieuw balletje gaan rollen! Ik kan niet wachten om het je allemaal te vertellen én te showen op deze blog. Uiteraard krijg je nog steeds een portie kickass motivatie met de boss lady interviews. Dit is waarom The Roar er is! Daarnaast ga ik je het volgende vertellen:

DESIGN LOVE
Met Design Love laat ik je WOW Showit templates zien. Ik vertel je alles over branding en je krijgt veel inspiratie met mooie visuals en moodboards. Alles om die droomklanten verlieft te maken op jou!

WEBSITE TIPS
In deze categorie help ik je om je website in de lift te gooien. Waar je op moet letten als je een nieuwe website overweegt. Hoe je jouw nieuwe website project compleet kan rocken. Hoe je een mwoah website voorkomt. Soms leg ik een technisch woord uit in Jip en Janneke taal. Alles lekker praktisch!

FREELANCE LIFE
Je raad het misschien al…. Hier ga ik je vertellen hoe ik aan het girlbossen ben. Met mijn vele jaartjes ondernemen heb ik best wel iets te vertellen dat jou kan helpen. Ik heb het namelijk allemaal meegemaakt, gezien of gehoord. Ik geef je een kijkje in mijn leven terwijl ik hustle hustle met een mop op zak en een mentaliteit van gaan met die banaan. Hatsee!

.

Wil je heel graag iets weten? Heb je een verzoekje? Vertel! Altijd leuk om van je te horen. 

xo Dianta

Ik help jou graag bij het visualiseren van de look & feel van je onderneming. Klik op de knop en ik maak een gratis moodboard voor je!

gratis

moodboard

ja! ik wil deze freebie

Copyright © 2019 THE roar 

based in Rotterdam, The Netherlands

contact

privacy

voorwaarden

instagram

pinterest