Interview | MW Haar Rotterdam over Oway - Branding & Website Tips

Interview | MW Haar Rotterdam over Oway

Interview met Marjan van kapsalon MWHaar en haar favoriete merk Oway! Oway is de eerste haar behandelingslijn op basis elementen uit de biologisch landbouw.

Een krullende volle bos en kort, piekerig stijlhaar. Door de jaren heen heb ik, zonder dat ik dat wilde, verschillende coupes gehad. Mijn haar heeft een eigen plan. Dus na een gezellige borrel met een vriend die de natuurlijke haarproducten van Oway verkoopt, krijg ik een doosje vol fijne spulletjes thuis gestuurd. Sindsdien ben ik fan en wilde ik bloggen over Oway. Natuurlijk wil ik niet alleen zingend onder de douche met Oway maar ik wil all the way. Zo maakte ik een afspraak bij Marjan van MW Haar om mijn haar te laten kleuren met Oway. Hatsee.

Hoe is MW Haar ontstaan?

Ik val met de deur in huis en ga meteen aan de slag met foto’s maken. Het pandje van Marjan heeft namelijk zo’n ontzettend leuk, vintage sfeertje. Marjan is al sinds haar 17de kapster en heeft 20 jaar voor een baas gewerkt. Drie jaar geleden kwam de ommekeer en was de timing én het gevoel goed om in het diepe te springen. Je kunt je wel voorstellen dat Marjan met al haar ervaring en kennis het heerlijk vond om eigen baas te worden. Lekker haar eigen gevoel achterna en ideeën en wensen uitvoeren zonder overleg met de baas.

Interview met Marjan van kapsalon MWHaar en haar favoriete merk Oway! Oway is de eerste haar behandelingslijn op basis elementen uit de biologisch landbouw.

Wat is bijzonder aan MW Haar?

Je merkt dat Marjan in haar sas is. Vanaf het moment dat je binnenstapt tot je weer buiten staat met je nieuwe coupe wordt je door Marjan geholpen. Ik bedoel dan ook echt geholpen want Marjan neemt de tijd voor je, is heel gastvrij en ze geeft, met haar jarenlange ervaring, eerlijk en goed advies. Haar keus voor Oway is dan ook niet zomaar gemaakt. Marjan wil dicht bij haar zelf en haar visie voor de kapsalon blijven. Daarom weegt ze alles goed af en geeft ze haar klanten advies en producten waar ze volledig achter staat. Meer lezen over Marjan en MW Haar?

Interview met Marjan van kapsalon MWHaar en haar favoriete merk Oway! Oway is de eerste haar behandelingslijn op basis elementen uit de biologisch landbouw.

 

Waarom Oway?

Marjan heeft door de jaren heen veel producten gebruikt, waaronder ook natuurlijke producten. Vaak waren natuurlijke producten net niet krachtig genoeg. Toen Oway op haar pad kwam en Marjan de heerlijke geurende en krachtige Oway producten zelf probeerde was ze om. Oway doet wat het beloofd en daarom kies je, net zoals Marjan, voor Oway als….

 • je een planeet verantwoordelijke aankoop wilt doen
 • jezelf wilt ontgiften van chemicaliën vol agressieve toxische stoffen
 • je rijk aan organische, biodynamische ingrediënten wilt gebruiken
 • je gebruikt wilt maken van sublieme mengsels van etherische oliën, fyto-eiwitten en voedende boters
 • je opzoek bent naar een merk met een menselijk gezicht dat ECO-duurzame projecten ontwikkelt
 • je kwaliteit, consistentie, transparantie en enthousiasme wiltInterview met Marjan van kapsalon MWHaar en haar favoriete merk Oway! Oway is de eerste haar behandelingslijn op basis elementen uit de biologisch landbouw.

Wat is Oway?

Kortom, reden genoeg voor Marjan om over te stappen op Oway. Een gedurfde stap want Oway is de eerste haar behandelingslijn op basis van etherische oliën, destillaten en pure gemicroniseerde planten uit biologisch-dynamische landbouw. Klinkt ingewikkeld? Je moet het zo zien dat het gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten, zonder chemische behandelingen, gezonder is voor je lichaam.

 

Oway teelt geneeskrachtige kruiden op de boerderij en krijgen hiermee actieve essentiële oliën. Deze essentiële oliën hebben niet alleen een actieve functie in het haar maar kalmeren, herstellen en verfrissen lichaam en geest. Daarmee is Oway totaal niet te vergelijken met andere natuurlijke haarproducten. De agricultuur in combinatie met de wetenschap van de actieve bestanddelen maken Oway uniek. Je hoeft nooit meer te kiezen tussen mooi of gezond!

Interview met Marjan van kapsalon MWHaar en haar favoriete merk Oway! Oway is de eerste haar behandelingslijn op basis elementen uit de biologisch landbouw.

Wat is je ondernemerstip?

De rode draad in het ondernemersverhaal van Marjan is dat je trouw moet blijven aan jezelf. Als je merkt dat de tijd rijp is en je een vangnet hebt van mensen die je aanmoedigen en steunen, ga er dan voor. Doe datgene wat jij denkt dat goed is vanuit je passie en visie voor het vak. Je trekt hiermee klanten aan die bij je passen en dat zorgt ervoor dat ook zij trouw blijven aan jou. Op deze manier investeer je in de onderneming en pluk je op langere termijn de vruchten van je doorzettingsvermogen zowel persoonlijk als zakelijk.

Interview met Marjan van kapsalon MWHaar en haar favoriete merk Oway! Oway is de eerste haar behandelingslijn op basis elementen uit de biologisch landbouw.

In het doosje dat ik thuis kreeg zat ook de Sculpting Mist Spray. Ik dacht, foutje? Nee hoor! Het leek meneer Oway wel een goed product voor mij en gelijk had ie. Ik zal je vertellen, die spray is top voor mijn piekerige haar en alle andere producten zijn ook fantastisch. Ik lijk wel een gelikte verkoper, maar geloof mij op mijn blauwe ogen dat ik geen commissie krijg. Ik vind deze haarproducten echt super. Eindelijk een natuurlijke shampoo die verzorgt én ook daadwerkelijk reinigt. Een lief shampootje met ballen zeg maar. Net zoals het ondernemersavontuur van Marjan met MW Haar 😉 Ook proberen? Ga bij MW Haar langs om de Oway producten te kopen of ga voor een nieuwe Oway coupe. Oway? Yes, way!

xo Dianta

Copyright © 2019 THE roar 

based in Rotterdam, The Netherlands

contact

privacy

voorwaarden

pinterest