Waarom ik

Er zijn honderden webdesigners die allemaal mooie ontwerpen maken. Misschien bieden sommige dezelfde voordelen die je zojuist hebt gelezen. Dus waarom zou je voor mij kiezen?

I GET YOU

Met 10 jaar ondernemerschap in de pocket heb ik werkelijk alle kanten meegemaakt. Ik begrijp het vak en heb aan één woord genoeg.

SHARE THE LOVE

Als journalist schrijf ik op mijn blog over allerlei ondernemersverhalen, ervaringen, tips en tricks. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en zet deze graag op mijn blog met alle Social Media toeters en bellen erbij! Gratis en voor niks. Mijn netwerk is jouw netwerk!

OLD SCHOOL

Ik ben van de ouderwetse kruideniersservice en sta altijd voor je klaar. Je ontvangt dezelfde dag een berichtje terug. Ik verwen je graag met een mooi cadeau. En ook na het project kun je bij me terecht met vragen of om even te sparren. Oh ja en ik gebruik de oude smileys :- ) Iets teveel soms, sorry…

STRONGER

In samenwerking met webdevelopers kan ik topkwaliteit websites garanderen. Hierdoor krijg je niet alleen een website die super mooi is, maar ook technisch als een malle werkt. Zo heb ik in mijn rolodex meerdere vakmensen die jou helpen om online te schitteren.

SAY WHAT?

Plugin, responsive, widget…. Ben je er nog? Website ontwikkeling kan soms erg stoffig en technisch zijn. Ik vertaal het altijd naar Jip en Janneke taal met soms een beetje Rotterdams in de mix. Dus je weet precies waar je aan toe bent!

LOVE MY JOB

Ik ben gek op mijn werk en ik ben een tikkeltje perfectionistisch dus maak je niet druk over de details, dat doe ik wel ;- )

Wil je weten waarom ik doe wat ik doe? Hoe ik hier terecht ben gekomen? Nou, dan heb ik een sterk verhaal voor je! Pak er een lekker wijntje bij en klik hier: OVER MIJ