Waarom ik

.
I GET YOU

Ik ben nog nooit anders geweest dan ondernemer. Ik weet niet beter! Met 10 jaar ervaring in de pocket begrijp ik jou en heb ik aan één woord genoeg.

SHARE THE LOVE

Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en zet dat graag op mijn blog met alle Social Media toeters en bellen erbij! Mijn netwerk is jouw netwerk! 

OLD SCHOOL

Ik ben van de ouderwetse kruideniersservice. Ik sta altijd voor je klaar! Ook na het project kun je bij me terecht met vragen of om even te sparren. Oh ja en ik gebruik de oude smileys :-) 

ONLY THE BEST

Ik doe enkel waar ik écht goed in ben want met expertise kan ik je waarde bieden. Focus! Daarom heb ik in mijn rolodex vakmensen verzameld die jou ook kunnen helpen om online te schitteren.

SAY WHAT?

Canvas, plugin, responsive. Ben je er nog? Website ontwikkeling kan soms erg technisch zijn. Niet bij mij! Ik vertaal het altijd naar Jip en Janneke taal en je weet precies waar je aan toe bent.  Plus dat mijn doel is om jou de creatieve vrijheid te geven, zonder nerd te worden! 

LOVE MY JOB

Ik ben gek op mijn werk en ik ben een tikkeltje perfectionistisch dus maak je niet druk over de details, dat doe ik wel ;- )

MIJN AVONTUUR

.
Wil je weten waarom ik doe wat ik doe? Hoe ik hier ben gekomen? 

Dan heb ik een sterk verhaal voor je! ​Klik hier: OVER MIJ