KAN IK ZELF TEKSTEN EN AFBEELDINGEN WIJZIGEN OP MIJN WEBSITE?

Ja! WordPress is heel gebruiksvriendelijk en ik maak het je nog gemakkelijker met de Webmanager. De Webmanager is heel speciaal want hiermee kan je via de voorkant van de website teksten aanpassen. Je kan hierdoor meteen zien hoe eruit ziet. 

​Via Teamviewer of in real life (regio Rotterdam) laat ik je precies zien hoe je: teksten wijzigt, afbeeldingen aanpast, blogposts maakt, etc. En je kan me natuurlijk altijd een belletje geven als je ergens niet uitkomt.

HOE LANG DUURT HET 5-STAPPENPLAN TR WEBSITE?

Het project duurt ongeveer 6 weken. Alle tijdsinschattingen zijn afhankelijk van het individuele project, aantal en complexiteit van correcties, jouw reactietijd en mijn reserveringsschema. Vooraf overleggen we een planning en kunnen we rekening houden met onze agenda’s. Uiteraard kunnen er altijd calamiteiten tussenkomen, in dat geval passen we de planning aan en pakken we de draad zo snel mogelijk weer op.

Wil je sneller? Dat kan! Bekijk de WINKEL voor nieuwe ontwerpen.

WAT IS EEN CORRECTIERONDE?

Tijdens de eerste correctieronde kan je aangeven wat je wel en niet mooi vind aan het ontwerp en vooral waarom wel of niet. Denk hierbij aan kleuren, vormen, lettertypes, illustraties, lay-out, etc. Met jou feedback ga ik terug naar de tekentafel en ontvang je opnieuw een levering. Is het ontwerp nog steeds niet helemaal naar je zin? Dan doen we een tweede correctieronde om de details te perfectioneren.

Wil je een extra correctieronde? Afhankelijk van de omvang en complexiteit van je wensen breng ik hiervoor een extra vergoeding in rekening. Ik stel je altijd vooraf op de hoogte hiervan zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

WAAROM WORDT MIJN WEBSITE GEHOST BIJ WEBPUCCINO©?

Ik kan alleen kwaliteit, snelheid en veiligheid garanderen als de website wordt gehost bij Webpuccino. Vanwege de professionaliteit waarmee de website gebouwd wordt is het zonde om deze op een trage, slecht beveiligde hostingserver te laten draaien. Stel, je hebt een paar gloednieuwe designer pumps gekocht. Die leg je niet in een oud tasje onderin de kast?

Ook bespaar je uiteindelijk veel geld als de website maandelijks wordt onderhouden en er snel wordt ingegrepen bij problemen. Onderhoudskosten zijn niet de leukste uitgaven, pumps zijn leuker, dat snap ik helemaal! Maar deze kosten zijn zeker noodzakelijk als je een goed lopende website wilt en geen tijd en geld wilt verspillen aan technische mambo jambo.

De eerste 3 maanden onderhoud & hosting zijn gratis en daarna betaal je € 25 per maand exclusief BTW via automatische incasso. Je kunt het abonnement maandelijks opzeggen. Als je besluit op te zeggen, zetten wij de website zonder Webmanager bij een hostingprovider naar jouw keus. Let op: de website is na de verhuizing niet meer in het beheer van Webpuccino.

WAAROM MOET IK 100% VOORRUIT BETALEN?

Ik werk aan een maximaal aantal projecten per maand zodat ik jou de tijd en kwaliteit kan geven die je verdiend. Ik plan projecten soms meerdere weken van te voren. Hierdoor moet ik soms een klant afwijzen omdat jij op dat moment aan de beurt bent. Als je het project toch wilt annuleren dan gaat deze plek verloren. De voorruitbetaling is dus bedoeld om jouw plek te garanderen. 

Wil je meer weten? Download de MEDIA KIT of lees de Algemene Voorwaarden voor alle informatie.