Veelgestelde vragen

.
Met welk platform wordt mijn website gemaakt?

Ik creëer websites met Showit of WordPress.

Welk platform past het beste bij mij?

Goeie vraag! WordPress is het beste als je meerdere functionaliteiten wilt zoals een shop of boekingssysteem. Showit is het beste als je een unieke lay-out wilt met een WOW look en zelf de creatieve vrijheid wilt om je website te laten meegroeien met je onderneming.

Kan ik een shop toevoegen aan mijn website?

Ja! WordPress werkt met verschillende gratis e-commerce plugins zoals WooCommerce. Showit is geschikt voor kleinere shops en biedt de mogelijkheid om Shopify te integreren.

Met welke extra kosten moet ik rekening houden?

Ga je voor een Showit website, dan heb je een Showit account nodig voor $24 per maand. Dit account is inclusief: hosting, back-ups, live chat support met super nerds, de licentie om de Showit applicatie te gebruiken, gratis subdomeinen en toegang tot een community vol creatieve Showit gebruikers die je helpen met alles wat je maar wilt.

Een WordPress website wordt gehost bij Webpuccino en komt met een onderhoudspakket van € 25 per maand. Dit is inclusief domeinnaam, hosting, e-mail, statistieken, updates, back-ups en support.

Kan ik zelf mijn website aanpassen?

Jazeker! Met een Showit website kun je ALLES zelf aanpassen zonder code. De Showit templates zijn volledig te customizen. Showit is erop gemaakt dat je volledig de creatieve controle hebt. Mocht je toch ergens niet uitkomen, dan heb je met één druk op de knop een mothership nerds klaar staan om je te helpen. Als bonus ben je lid van een Facebookgroep vol creatieve Showit gebruikers zoals jij die elkaar helpen. 

Met een WordPress website kun je zelf de content wijzigen zoals foto’s en teksten. Wil je een iets grotere aanpassing maken, dan heb je een designer of developer nodig.

Is mijn website mobiel vriendelijk?

JA! Een dikke vette ja want met Showit is het mogelijk om de website voor mobiel compleet te customizen. Dat is AMAZING want hiermee kun je zelf de lay-out, styling en inhoud bepalen voor het mobiele ontwerp van je website. Op alle soorten desktops, laptops, tablets en mobieltjes wordt je website consistent weergegeven.

Met een WordPress ontwerp krijg je uiteraard ook een mobiel vriendelijke website. Maar de lay-out is niet zo flexibel als Showit. De web developers waarmee ik werk zijn echte wizards maar je kunt dit helaas niet zelf doen.

Wat is het grootste verschil tussen WordPress en Showit?

Een Showit website 100% customizable zonder code. Het is een drag & drop software die je nog nooit gezien hebt. Showit staat voorop in de innovatie van website building en begrijpt heel goed wat creatieve ondernemers nodig hebben

WordPress is super bekend en wordt door heel veel ondernemingen wereldwijd gebruikt. Het is dus zeker een goede keus! WordPress is een heel sterk content management systeem. Daarmee ligt de focus minder sterk op de visualisatie van je creativiteit en meer op de functie van de website.

Kan ik bloggen?

Absoluut! Je WordPress blog wordt geïntegreerd in je Showit design. Hierdoor heb je het beste van twee werelden: de power en flexibiliteit van WordPress en de het WOW design van Showit.

Hoe lang duurt het 4-stappenplan?

Het project duurt ongeveer 4 weken. Alle tijdsinschattingen zijn afhankelijk van het individuele project, aantal en complexiteit van correcties. Vooraf overleggen we een planning en houden we rekening met onze agenda’s.

Staat je vraag er niet bij? Of stuur dan een e-mail naar dianta@theroar.nl