Extra services

Met 10 jaar creatief ondernemen heb ik een flinke bubs skills en een rolodex vol vakmensen. Je hebt dus alles op één adresone-stop-shopping! Zo bespaar je veel tijd en geld en weet je zeker dat alles bij je nieuwe website past. 

FOTO

Als lifestyle fotograaf ga ik uit mijn dak als ik mag fotograferen op een unieke locatie met prachtig natuurlijk licht. Ik leg jouw persoonlijke stijl vast in mooie visuals voor je nieuwe website of Social Media accounts.

LOGO

Is je logo een tikkeltje gedateerd? Of ben je toe aan iets nieuws? Zoek niet verder, ik help u graag mevrouwtje! Het logo is de hoeksteen van je merkidentiteit en kan eigenlijk niet ontbreken tijdens het creatieve proces. Ik kan een logo voor je ontwerpen of je kan kiezen voor een prachtig handgeschreven logo. Super trendy!

PRINTS

Wil je niet alleen digitaal shinen? Laat mij je helpen met mooie prints zoals visitekaartjes, ansichtkaarten, briefpapier en enveloppen. Ontvang printklare pdf-documenten die je zelf naar een gewenste drukker kan opsturen. Of laat mij het drukwerkproces ook voor je regelen. Ik werk namelijk samen met verschillende drukkerijen.

TEKST

Ben je geen schrijfwonder? Ik kan je teksten nakijken of schrijven zodat alles lekker rap doorleest voor de bezoekers van je website.

“BE SO GOOD THEY CAN’T IGNORE YOU”

– STEVE MARTIN