Meer happiness? Focus je op droomklanten #1

Mannen in overall

Ik stond op een industrieterrein met mijn camera. Overal waar ik keek, zag ik pallets, vrachtwagens, gereedschappen en heftrucks. Oja en een aantal niet heel aantrekkelijke mannen in overall. Een aardige meneer vertelde mij waar hij foto’s van wilde hebben. Super fijn, want ik stond daar compleet inspiratieloos om me heen te klikken. Uiteindelijk heb ik de opdracht netjes afgerond en had ik een tevreden klant. Tevreden. Niet mega enthousiast.

De grootste fout die ik hier maak? Ik zei op elke aanvraag ja! Op een gegeven moment kreeg ik zelfs de vraag of ik ook auto’s kan bestickeren. En vergis je niet, ik ben absoluut een regelaar. Maar ik ben niet ondernemer geworden om alles te doen wat anderen verzinnen. Ik ben ondernemer omdat ik iets heel goed kan wat ik heel erg leuk vind en daarmee wil ik anderen helpen. Simple as that!

Nee verkopen

Het eerste wat je leert op business school is dat je nooit nee moet verkopen. Nou, ik zal je vertellen dat is helemaal coconuts. Ik maakte een ommekeer en besloot me te focussen op mijn ideale klant zodat ik kon doen wat ik serieus goed kan én leuk vindt. Ik dacht screw the money ik ga op mijn gevoel af. Ik besloot alleen met klanten te gaan werken die staan te springen, uit hun dak gaan bij alles wat ik doe en betalen wat ik vraag. Oh yeah! Dit gaat veel verder dan de spreekwoordelijke boring klik. Dit zijn klanten die mij begrijpen en die ik begrijp, alsof we elkaar al jaren kennen.

Deze keus voelde goed! Ik gooide mijn complete website op de schop. En je voelt hem aankomen… Ik werk vandaag met mijn droomklanten. No way! En geloof me, je krijgt zoveel meer happiness in je werk. Het geeft een boost zelfvertrouwen omdat je zeker weet dat je die specifieke klant écht kan helpen. Je krijgt meer plezier, rust en helderheid. En je klant gaat de deur uit met een overload waarde en een mooie ervaring.

Wonder woman

Het lijkt misschien een droom om altijd droomklanten te hebben. Maar dat is het dus niet! Ook jij kan deze stap maken door het lef te hebben om te kiezen. Richt al je pijlers op die droomklant en je voelt je voor altijd wonder woman. Beloofd. Denk je nu, leuk maar hoe dan? Check dan blogpost nummer 2 die eraan komt! Hierin leg ik je uit hoe je in 3 stappen je droomklant in kaart brengt. Schrijf je in voor UPDATES & FREEBIES  en ontvang elke maand de laatste nieuwe blogposts en toegang tot mijn geheime pagina met gratis downloads. What?!

Tikkie jij ben

Nu is het jouw beurt. Durf je deze stap te maken? Hoor ik daar een hell yes! Ben je benieuwd of ik je daarbij kan helpen? Maak dan gebruik van het gratis consult. Ik tover geen slinkse verkooptrucs uit mijn hoed. Sterker nog, ik heb niet eens een hoed! Voor meer informatie en aanvragen klik hier: GRATIS CONSULT

share