Louen // Een boetiek dat staat als een huis

Als kind speelde ik heel veel winkeltje. Mijn eigen kleding lag overal, de strijkplank was de toonbank en ik had geld gekopieerd in de supermarkt voor de ´kassa´. Ik had de leukste imaginary klanten! Ik vond het zo leuk, dat ik ook een aantal jaar voor het eggie een winkeltje heb gehad.

Mijn eigen winkel heeft mij een tikkeltje verwend, oke zeg maar verziekt. Ik hoefde zelf niet meer op pad voor kleding en had de mooiste spulletjes als eerste. Helaas worden veel boetiekjes zoals ik had opgeslokt door grote onpersoonlijk ketens met de verschikkelijkste kwaliteit kleding. Of het zijn juist de high-fashion boetieks die voor mij helaas onbetaalbaar zijn en waar het personeel me geen blik waardig gunt.

PANNEKOEK!

Gelukkig zijn er boetiekjes die het wel redden en het hartstikke goed doen! Het zijn pareltjes die het zoeken meer dan waard zijn. Zo ging mijn hart sneller kloppen toen ik per toeval bij Louen binnenliep, aan de Pannekoekstraat in Rotterdam.

Louen opende haar deuren op 11 april 2011 en bestaat nu alweer 4 jaar. De eigenaresse Wendy zag dat er zoveel toffe betaalbare (voornamelijk) Deense labels waren, die niet in Rotterdam werden verkocht. Ook zij zag dat het overal of heel erg high fashion (onbetaalbaar) was of juist de grote ketens a la H&M en Zara. Wendy miste een winkel voor haarzelf, met mooie top kwaliteit kleding en betaalbare items, waarin zij haar eigen indentiteit kan laten zien.

HIGH FASHION

Met haar 10 jaar ervaring in de fashion bij diverse mooie winkels o.a Roush op de Oldenbarneveldstr (high fashion) als bedrijfsleidster & inkoopster en als vertegenwoordigster voor o.a Goliath, heeft zij alles in de pocket om haar droom werkelijkheid te maken.

Alleen hippe, hoge kwaliteit merken voor een betaalbare prijs komen bij Louen op de plank. Wendy is constant vernieuwend en staat altijd open voor verbetering. Ze heeft energie voor tien en ze vind haar klanten de leukste visite die ze zich kan wensen. Dat is precies het gevoel dat je krijgt als je bij Louen binnenloopt. Het voelt als thuis en je kan lekker ongedwongen rondkijken, passen en kletsen.

DE VALKUIL

Als onderneemster heeft Wendy veel plannen maar wil ze vooral groot worden door klein te blijven. Wat ze nu heeft voelt goed en dat is genieten voor haar. Met haar creativiteit is de winkel altijd in beweging en verzint ze de gekste acties! Zoals een toffe BLAKE SEVEN X LOUEN texas hollywood party. Met super kortingen en een rodeostier voor de deur. Hoe langer je blijft zitten des te lager de prijzen. Met een suikerspin apparaat erbij maakt Wendy het feestje compleet!

Wendy is voor haar idee nooit aan het werk en vindt iedereen lief en aardig. Een kleine valkuil voor deze onderneemster want niet altijd iedereen heeft het beste met je voor. Dat is soms lastig, maar gelukkig heeft ze nog geen echte nare ervaringen meegemaakt en zou ze niks anders willen doen!

Als een kleine meid die winkeltje speelt, is Wendy een onderneemster met de juiste drive, creativiteit en gevoel voor vernieuwing. Hierdoor staat haar boetiek als een gezellig, sfeervol huis waar wij als visite altijd welkom zijn voor een flink portie plezier! Ga het meemaken en hou haar in de gaten op instagram. Louen is gevestigd aan de Pannekoekstraat..(info)

share